Opskrifter
Rå broccolisalat med bacon
Lørdag, 10. november 2012af Redaktion
En lækker, grov broccolisalat med bacon, der både er sød, skarp og salt, server den evt. til en god, saftig hakkebøf
![](https://imgix.familiejournal.dk/media/websites/familiejournalen-dot-dk/website/mad/smat-men-godt/2012/11/46-raa-broccolisalat-362.jpg?auto=format,compress&fit=crop&ar=320:180&crop=faces,entropy)
Ingredienser til rå broccolisalat med bacon
150 g bacon
i tern
500 g broccoli
1 rødløg
50 g tørret tranebær
2 dl syrnet fløde
1 spsk. ribsgelé
Salt og peber
Sådan laver du broccolisalat med bacon
Steg baconternene sprøde på en tør pande ved høj varme og lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle. Skyl broccolien og del toppen i mindre buketter, skræl stokken og skær den i små tern. Hak rødløget og bland det med broccoli og tranebær. Rør fløden med ribsgelé og smag til med salt og peber. Hæld dressingen over broccoliblandingen, drys med ristet bacon og server din broccolisalat.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Grove rosmarinflutes
Laks med æblesalat og fennikel
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop